Introduktion

Støttruphus er mere end et botilbud – det er et fællesskab. Her er hyggeligt, vi har et sundt værdigrundlag og et godt ry – både iblandt nuværende og tidligere beboere, samt vores samarbejdspartnere.

Vi tager os af mennesker fra 18 år og op, som kan have sammensatte menneskelige og psykiske problemstillinger. Læs mere om vores målgruppe her!


Botilbudet Støttruphus er drevet via en fond – med en fondsbestyrelse. Vi har en velfungerende og bredt sammensat medarbejdergruppe, som er klædt på til at tage sig af vores beboere, som også vælges med omhu.  Botilbudet Støttruphus gør en forskel – for den enkelte beboer og for samfundet.

​Beliggenhed

Støttruphus ligger i et dejligt naturskønt område i Viborg Kommune, kun 20 min’s kørsel fra Danmark’s gamle hovedstad.

Transport

Til Støttruphus er der tilknyttet en både en bus og en bil til daglig transport af beboerne, i forbindelse med indkøb, fritidsaktiviteter, social træning, sommerferier m.v. Herudover er der kun 6 km til Møldrup by med gode busforbindelser til større byer.

Beskrivelse botilbudet

Hovedhuset er ca. 300m2 hus i 2 plan, og med kælder. Huset er indrettet m. 6 lejligheder, kontorrum og 6 badeværelser. Herudover er der fællesarealer, hvor beboerne samles omkring måltiderne og forskellige sociale- & kreative aktiviteter.

Annekshuset er på 77m2 og er indrettet m. 2 selvstændige lejligheder m. hver sit tekøkken, badeværelse og stor solterasse.
Tårnhuset er en charmerende bygning, som bruges til samtaleterapi, personlige uforstyrrede samtaler, møder og og udviklingsforløb.

Vaskehuset indeholder vaskemaskine & tørretumbler. En beboerordning, sikrer at alle får vasket/tørret deres tøj regelmæssigt – og uden skænderier.
Værksteder – giver mulighed for at rode med knallert, cykler, arbejde i træ eller andet håndværksarbejde.

Dyrehold – til Støttruphus hører der 20.000m2 jord (2 ha.), hvor vi har mulighed for at have heste. Det er muligt at have f.eks. kat og hund på Støttruphus. 

Haven – er stor og parklignende. Her har vi bl.a. et hyggeligt bålsted, urtehave, drivhus. Herudover er et japansk inspieret havehjørne under opførsel