Sikkerheden på botilbudet Støttruphus

​Alt personale har gennemført hjertestarterkursus. Førstehjælper ajorføringsuddannelser og brandslukningsøvelser bliver rutinemæssigt gennemført.

Støttruphus har en gennemarbejdet beredsksabsplan, som bliver gennemgået og kontrolleret årligt af vores samarbejdspartner Lotek - specialist indenfor brandsikring og skadeforebyggelse. 

Brandalarmer er opsat, brandtæpper og brandslukkere tilgængelige og synlige overalt på stedet. Førsteshjælpsudstyr tilgængeligt i Støttruphus køretøj og på stedet.

​Vores arbejdspladsvurdering (APV) - bliver også regelmæssigt udarbejdet og sikrer at der ikke opstår belastende situationer for beboere og personale under deres udførelse af rengøringsopgaver, og opgaver i hus og have.

Som en del af vores APV er det kun tilladt at ryge udenfor - eller for beboerne i deres egne lejligheder - skilt om Støttruphus's rygepolitik ophængt på stedet - se her!

Den 22. oktober 2012 anskaffede Støttruphus sig sin egen hjertestarter - for at øge sikkerheden for beboerne, medarbejderne og lokalbefolkningen. Hjertestarteren findes på et centralt placeret sted - og beboere og personale er uddannet i brugen af denne.

Oplev Naturen

Se billeder af vores skønne omgivelser​

Kontakt

Botilbudet Støttruphus

​​Trekronervej 141, 9620 Aalestrup

CVR: 27887244

Tlf.: 98 64 86 97

Mobil: 61 16 59 21

E-mail: stottruphus@botilbudet.dk

Skriv til os​

Er du interesset, eller har du spørgsmål? 

Brug kontaktforumlaren og lad os kontakte dig. 

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt